Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Vi har ledt efter tilbud på Camille Brinch Black Friday i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvornår startede Camille Brinch Jewellery?

Camille Brinch startede virksomheden tilbage i 2016 ud af hendes forældres skur. I starten skete det primært ud fra hendes Instagram, men senere kom der også en netbutik på. I dag har Camille Brinch eget værksted, eget kontor og flere kollegaer.

Hvad er specielt ved Camille Brinchs Black Friday?

Hvert år på Black Friday laver Camille Brinch et unikt limited edition smykke som ofte gratis følger med ved køb af andre smykker. Det er et smykke som kun kan købes i løbet af Black Friday, hvilket derfor gør det meget attraktivt.

Hvilken kædelængde har Camille Brinch Black Friday smykke?

Hendes eksklusive smykke udkommer i en kædelængde på 42-45 cm, hvilket er en standard størrelse som derfor passer til de fleste.

Hvornår starter Camille Brinch Black Friday?

I år starter Black Friday udsalget for Camille Brinch allerede torsdag d. 24/11 klokken 20:00, hvilket gør du allerede skal være klar dagen inden Black Friday. Camille Brinch kører dog noget eksklusivt for folk der har skrevet sig op til hendes nyhedsbrev, så de får en unik kode de kan bruge til at få adgang allerede klokken 19:00. Så hvis du ønsker at få adgang endnu tidligere ned alle andre, så bør du overveje at skrive dig op til hendes nyhedsbrev på deres hjemmeside.

Kan man nemt se hvis Camille Brinch limited edition smykket på Black Friday er udsolgt?

Ja, Camille Brinch kommer til at gøre det nemt at se på hjemmesiden når smykket er udsolgt. Det gør at du kan se om du kommer til at få den eksklusive smykke gratis med allerede inden du køber. På den måde er du sikret smykket når du bestiller.

Kan man gå i bad med Camille Brinch smykker?

Nej, Camille Brinch anbefaler ikke at man går i bad med smykkerne. Man kan nemt rense hendes smykker med en blød klud eller en tandbørste, men det anbefales ikke at man hverken sover, træner eller går i bad med smykkerne.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark