Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

B&O Black Friday – opgrader din lyd på Black Friday

Vi har fundet alle de bedste Black Friday B&O tilbud til dig.
Lige nu har vi 8 produkter til ekstra lave priser.

Er du på udkig efter en højtaler eller et lydsystem af høj kvalitet? Så vil du ikke gå glip af B&O’s Black Friday-udsalg! B&O er et dansk firma, der har specialiseret sig i at lave smukke HiFi-produkter af høj kvalitet. Fra højttalere til hovedtelefoner, B&O har noget for enhver smag. Og på Black Friday kan du forvente at se nogle fantastiske tilbud på B&O-produkter! Her er alt, hvad du behøver at vide om B&O’s Black Friday-udsalg.

 

Udvalgte tilbud på B&O på Black Friday

Bang & Olufsen BeoVision Horizon 40

I samarbejde med pricerunner DKK 15.995 Se tilbud

Bang & Olufsen Beoplay EQ

I samarbejde med pricerunner DKK 1.208 Se tilbud

Bang & Olufsen Beosound Level with Google Assistant

I samarbejde med pricerunner DKK 7.497 Se tilbud

Bang & Olufsen Beosound A1 2nd Gen

I samarbejde med pricerunner DKK 1.519 Se tilbud

Bang & Olufsen Beolit 20

I samarbejde med pricerunner DKK 3.330 Se tilbud

Bang & Olufsen Besound Stage

I samarbejde med pricerunner DKK 13.395 Se tilbud

Bang & Olufsen Beoplay A9 (4 Generation)

I samarbejde med pricerunner DKK 21.990 Se tilbud

Bang & Olufsen BeoSound Explore

I samarbejde med pricerunner DKK 1.479 Se tilbud

Bang & Olufsen Beoplay H9 3rd Gen

I samarbejde med pricerunner DKK 2.499 Se tilbud

Bang & Olufsen Beovision Eclipse 2nd Gen 55"

I samarbejde med pricerunner DKK 59.999 Se tilbud

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Hvad kan du forvente der kommer på tilbud hos B&O Black Friday?

B&O er en high-end design- og produktionsvirksomhed, der tilbyder en bred vifte af produkter, lige fra hovedtelefoner til højttalere og pladespillere. På Black Friday tilbyder Power og Elgiganten nogle af B&O’s bedste produkter med store rabatter. Så hvis du er på udkig efter et af disse produkter, er det nu, du skal slå til. Lad os tage et kig på nogle af de produkter, der kommer på udsalg.

Hovedtelefoner
Hvis du er på markedet efter et par nye hovedtelefoner, har B&O det, du leder efter. Vi forventer at se deres Beoplay H9i støjreducerende hovedtelefoner med stor rabat! H9i er førsteklasses hovedtelefoner, der tilbyder utrolig lydkvalitet og fantastisk komfort. Med de forventede tilbud har der aldrig været et bedre tidspunkt til at opgradere din lytteoplevelse.

Højttalere
Hvis du er på udkig efter et nyt sæt højttalere, forventer vi at flere gode modeller kommer på udsalg. B&O er kendte for deres suveræne højttalere, som tilbyder en fantastisk lydkvalitet, der vil give dig en suveræn lyd. Og til disse forventede Black Friday-priser, bør man altså slå til.

Pladespillere
Black Friday er også et godt tidspunkt at købe en pladespiller på. Vi forventer, at B&O sætter deres mange gode pladespillere på tilbud. Så hvis du har overvejet at gå i gang med vinyl, eller hvis du ønsker at opgradere dit nuværende lyd-setup, er dette den oplagte mulighed.

Hvorfor skal du købe Bang & Olufsen Black Friday?

Der er flere grunde til, at du bør købe B&O produkter på Black Friday. Først og fremmest vil du kunne drage fordel af nogle fantastiske tilbud. For det andet støtter du en god virksomhed ved at købe B&O på Black Friday. Og endelig kan du være sikker på, at du får produkter af høj kvalitet, der holder i mange år fremover, når du køber produkter fra B&O på Black Friday.

Black Friday er et godt tidspunkt at lave en god handel på alle slags produkter. Men hvis du er på udkig efter de bedste tilbud på højtalere i superb kvalitet, er det B&O, der er det rette at se efter. Med store rabatter på alt fra hovedtelefoner til højttalere og pladespillere er det nu, du skal opgradere din lydopsætning. Så tjek vores side og finde de bedste tilbud på B&O på Black Friday og udnyt dem, før de er væk!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark