Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Denne side indeholder annoncer, og er dermed sponsoreret. Læs mere

Black Friday Deals i Schweiz – De bedste tilbud i Schweiz

Vi har kigget lidt på, hvilke tilbud du kan finde i Schweiz, hvor Black Friday også er en kæmpe dag

 

Black Friday er en af de største begivenheder i verden når det kommer til shopping. I Danmark ser vi stort set hvert år en ny rekord i penge spenderet på forbrugsgoder. Det samme billede kan ses på det schweiziske marked, hvor flere og flere lukrative tilbud og rabatter viser sig år for år. År 2022 bliver sikkert også året, hvor du kan finde de bedste tilbud på alle de goder du går og leder efter, måske endda flere end nogensinde før. På blackfridaydeals.ch kan du finde et stort overblik over de bedste Black Friday tilbud i Schweiz. Der finder du nemt de bedste tilbud i landet, og se, hvilke forhandlere, der tilbyder de største rabatter.

Her er nogle af de butikker, som deltager i Black Friday i Schweiz

En bred vifte af virksomheder på tværs af brancher deltager i Black Friday hvert år. Du finder bl.a. gode tilbud indenfor sport, elektronik, skønhed, personlig pleje, mode og meget meget mere.

Herunder finder du bl.a. nogle af de mange butikker, som deltager:

 • 4MyBaby
 • Amorana
 • ASUS
 • OnePiece
 • Vedia
 • Weber
 • Zalando
 • WalzVital

Disse er blot nogle af de 100-vis af forhandlere, som du vil kunne finde tilbud hos, på Black Friday i Schweiz. Hvis du vil finde de bedste tilbud, så er det bedst at vente til tilbuddene kommer live hos de forskellige forhandlere.

Black Friday rabatprognose for Schweiz

De tidligere år har mange butikker allerede deltaget i det store tilbuds ræs. Hvis vi kigger på de tidligere tilbud, så kan vi give et bud på, hvor store rabatter du kan vente dig til året store Black Friday.

I Schweiz har vi de tidligere år bl.a. set:

 • 40% hos AboutYou
 • 30% hos FILA
 • Op til 60% på Home24

Forskellige forhandlere kører med forskellige rabatter på den store dag, men hos de fleste finder du mindst 20% på alle varer. Hvis du er heldig finder du op til imod 80% på nogle varer, men vær hurtig, de bedste tilbud ryger hurtigt. Enkelte forhandlere har endda forskellige tilbud i løbet af hele Black Week, hvor du hver dag skal stå tidligt op for at få de gode tilbud.

Du kan få store rabatter indenfor forskellige kategorier på Black Friday. De kan derfor være en fordel at tjekke flere forhandlere ud, hvis du er på udkig efter et specifikt produkt. Det kan være de forskellige forhandlere har forskellige tilbud, og du skal selvfølgelig have den billigste pris muligt. Udover de altid lave priser, så tilbyder flere butikker også andre unikke tilbud. Fx. får du mange steder gratis fragt, uanset hvor meget du køber for. Måske får du endda gratis prøver med.

Vi kan kun antage, at Black Friday priserne er endnu mere tiltrækkende i år end de nogensinde har været før.

Sådan får du mest muligt ud af tilbuddene på Black Friday

De fleste tilbud går live ved midnat, natten til fredag. Hvis du vil have de bedste tilbud, så er det denne nat du skal sidde klar. Hvis ikke du er en natteravn, så kan du vente til du står op, men så skal du også være klar på, at du måske ikke får de tilbud du gerne vil have. Du kan også snuppe tilbud i ugen op til den store dag, da de fleste forhandlere kører med gode tilbud og rabatter hele ugen. Du kan også vente til mandag efter Black Friday og håbe på, at Cyber Monday tilbyder dig bedre rabatter end du kunne finde i Black Week.

Nogle butikker kører også med rabatkoder, som skal indtastes ved køb for mest mulig rabat. Disse kan du selvfølgelig finde hos blackfridaydeals.ch. Nu er der ingenting, som står i vejen for din store tilbudsjagt.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark