Annoncer

* Vi tager forbehold for priser, der ikke er opdateret.
Vi bestræber os på at vise forbrugerne et bredt udvalg af produkter og forhandlere. Vi giver vores annoncepartnere mulighed for tilkøbe højere placeringer, hvorfor annoncørens placering i rækken ikke nødvendigvis fortæller noget om, hvem der har de bedste tilbud. BlackFridayDanmark modtager penge for at henvise kunder til annoncørerne - læs mere her. De forhandlere og produkter som vises på siden er derfor reklamefinansierede, og siden skal derfor anses som en annonce.  

Black Friday Autostol – De bedste tilbud på autostole i Black Week

Vi har ledt efter tilbud på autostoler i løbet af Black Week og Black Friday og har fundet forhandlere, der kører Black Friday, som forhandler dette, og udvalgt nogle tilbud.

Hvis du er på markedet for en ny autostol, er Black Friday et godt tidspunkt at købe på. Mange forhandlere tilbyder store rabatter på autostole, hvilket gør det til et ideelt tidspunkt at købe en, hvis du planlægger at udvide din familie eller blot har brug for at erstatte en gammel eller beskadiget stol. Men med så mange tilbud og så mange forskellige typer autostole til rådighed kan det være svært at vide, hvor man skal starte. For at hjælpe dig har vi samlet en liste over de bedste Black Friday-tilbud på autostole, der er tilgængelige i år.

Udvalgte tilbud på autostole på Black Friday

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect

I samarbejde med pricerunner DKK 1.095 Se tilbud

Cybex Aton 5

I samarbejde med pricerunner DKK 1.198 Se tilbud

Cybex Pallas G i-Size

I samarbejde med pricerunner DKK 1.490 Se tilbud

Maxi-Cosi AxissFix

I samarbejde med pricerunner DKK 2.223 Se tilbud

Cybex Sirona S2 i-Size

I samarbejde med pricerunner DKK 1.795 Se tilbud

Britax Kidfix M i-size

I samarbejde med pricerunner DKK 1.495 Se tilbud

Andre lignende butikker med Black Friday: Se alle butikker her

Få tilsendt de bedste tilbud på
Black Friday

Når det går løs, så sender vi dig de bedste tilbud via mail fra de mange butikker. Læs vilkår og betingelser her

Tips, der kan hjælpe dig med at få det bedste tilbud på en autostol denne Black Friday

Gør din research i god tid. Ved præcis, hvilken autostol du vil købe inden Black Friday, så du kan sammenligne og kigge efter det bedste tilbud.

Tjek flere forhandlere. Du skal ikke bare gå ud fra, at den store butik har det bedste tilbud på autostole. Tjek også onlineforhandlere og specialforretninger. Du kan blive overrasket over, hvad du finder.

Typer af autostole
Der findes tre hovedtyper af autostole på markedet: Babystole, konvertible stole og selepuder. Spædbarnssæder er til babyer fra fødslen til ca. 12 måneder, konvertible sæder kan bruges enten bagudvendt eller fremadvendt til børn op til ca. 4 år, og booster-sæder er til børn på 4 år og derover, der er vokset ud af deres konvertible sæde.

Hvis du er på markedet efter en ny autostol, er Black Friday et glimrende tidspunkt at købe på takket være de store rabatter, som mange forhandlere tilbyder. Men med så mange forskellige typer autostole til så gode priser kan det være svært at vide, hvor man skal starte. For at hjælpe dig har vi samlet en liste over de bedste Black Friday-tilbud på autostole, der er tilgængelige i år. Sørg for at udnytte disse gode tilbud, før de er væk!

Hvis du er en mor, som har brug for lidt ekstra lækkert, så kan du finde de bedste tilbud på parfume Black Friday hos os.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

579 shops

2798 deals

Danmarks officielle portal

Alle tilbud samlet et sted

Laveste priser fra forhandlere

© 2024 Black Friday Danmark