Menu

Tjek også nogle af de alternative Black Friday tilbud

Black Friday tilbud består ikke altid i et kontant nedslag i prisen. En ny rabattype i form af “køb en vare og få en gratis gave” er begyndt at vinde frem. Flere webshops er begyndt at benytte sig af en alternativ form for rabat, som giver lige så meget værdi for dig som en kontant rabat.

Blandt andre har f.eks. Bodylab, med stor succes, valgt at give deres kunder en gave i stedet for at give dem rabat.

Gratis gave i stedet for rabat

Bodylab har valgt ikke at tilbyde en kontant rabat på Black Friday, men i stedet forærer de kunderne en ”Black Box” der indeholder forskellige prøver fra deres sortiment.

Gaveæsken har tidligere haft en værdi på godt 100 kr., og indholdet var gode brugbare produkter samt en shaker. Ikke overraskende har dette tiltag været en stor succes hos Bodylabs kunder, og ikke mindst hos Bodylab selv.

Strategien går ud på, at virksomhederne tilbyder deres kunder en værdi, som ikke nødvendigvis er et prisnedslag. Denne strategi benyttede Bodylab første gang i 2016, og på den måde skabte virksomheden en anden form for Black Friday tilbud.

Ud over at glæde kunderne med en gratis gave, får virksomheden markedsført nye og eksisterende produkter, så begge parter kan glæde sig over denne form for rabat.

Andre alternative måder at holde Black Friday på

Black Friday har de seneste år været igennem en rivende udvikling, og mange butikker kører ikke kun Black Friday tilbud, men derimod Black Week. Det betyder, at du kan få glæde af de mange tilbud i hele ugen, og ofte med et ekstra godt tilbud om fredagen.

Andre shops kører tilbud hen over weekenden og helt op til mandag, hvor det som bekendt er Cyber Monday. Oprindelig var Cyber Monday online-butikkernes modsvar til de fysiske butikkers Black Friday, men efterhånden som nethandlen er vokset, foregår Black Friday lige så meget på nettet som i fysiske butikker.

Hvordan holder du dig opdateret med de gode tilbud?

Selvom det nogle gange kan være belastende at modtage for mange nyhedsbreve fra forskellige webshops, så er det ofte her, du får de gode tilbud. En del shops tilbyder modtagere af nyhedsbreve særlige rabatter, eller at du får adgang til tilbuddene før alle andre.

Flere shops sender løbende tilbud ud på Black Friday. Det kan være timetilbud eller lignende, som kun er gældende i et ganske kort tidsrum. Det er endnu en god grund til at tilmelde dig dine yndlingsshops nyhedsbreve.

Der er stor forskel på, hvornår de enkelte webshops sender deres Black Friday tilbud ud til kunderne. Nogle butikker offentliggør allerede deres tilbud i ugen op til Black Friday eller Black Week, mens andre holder kortene tæt til kroppen og venter til sidste øjeblik.

Ud over at tilmelde dig nyhedsbreve, er Facebook, Instagram og Snapchat oplagte steder at følge dine favoritbutikker og holde dig opdateret med de forskellige tilbud.

Endelig er der selvfølgelig de mange tilbudsaviser, der kommer ind ad døren, som også kan give inspiration til at finde de bedste tilbud.

Ikke kun tilbud på fysiske varer

Husk også af holde øje med tilbuddene fra de forskellige online tjenester, som du benytter dig af.

Det er nemlig ikke kun butikkerne med de fysiske varer, der holder Black Friday. Du kan ofte få gode tilbud fra teleselskaber, internetudbydere, webhoteller og andre udbydere af online tjenester.

Tjek priserne inden Black Friday

Det er altid en god idé at notere dig priserne på de produkter, du har på ønskesedlen til Black Friday.

Der har tidligere været tilfælde, hvor virksomheder har reklameret med store rabatter, hvor det efterfølgende har vist sig, at varen tidligere var solgt til samme pris som Black Friday tilbuddet.

Heldigvis er de fleste tilbud reelle, men der er ingen grund til at falde for et fup-tilbud.

Her på siden opdaterer vi dig selvfølgelig, med alle de fede tilbud, så husk at følge med løbende.

Skrevet i samarbejde med Modelhuset.dk. Modelhuset er bl.a. eksperter i 3D laserscanning, modellering og arkitektur modeller.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!