Menu

3 tips til at spare flest penge på Black Friday

Sidst i november bliver der afholdt en forbrugsfest uden lige i mange danske byer. Den amerikanske tradition Black Friday er nemlig efterhånden også blevet en fast tradition her i Danmark. Her sænker langt de fleste butikker deres priser, og giver 20 procent – hvis ikke mere – på et stort udvalg eller alle af deres varer. Derfor er det også en dag, hvor det er oplagt at få klaret nogen af julegaveindkøbene, eller hvis der er andre ting, som man står og mangler. Der er mange penge at spare denne dag, og hvis man gør det rigtigt, så kan man spare endnu flere penge.
Se butikker med gode Black Friday Tilbud.

Tjek tilbuddene på forhånd

Man kan hurtigt blive snydt til at bruge flere penge end nødvendigt, når der er så mange tilbud i alle butikkerne. Derfor er det også en god ide, at man tager sig nogle forholdsregler, og gør sit forarbejde, så man holder sig indenfor sit budget. Først og fremmest er det smart, hvis man vælger at tjekke tilbudsaviserne på forhånd. På den måde har man både overblik over, hvor de bedste tilbud er, og over hvor det er til at finde diverse ting og sager. Når man har gået adskillige aviser igennem, så er det med at skrive tilbuddene ned, som man kan sammenholde dem, og så man har styr på, hvad man skal have, og hvor man skal gå hen for at finde disse ting på selve dagen.

Brug ikke flere penge end nødvendigt

Som sagt kan man hurtigt blive snydt til at bruge flere penge til Black Friday, end man ellers ville have brugt, og det er der en ganske enkel forklaring på. Hvis man har et budget til en gave, der lyder på 500kr, så vil man med stor sandsynlighed også gå ud og finde en ting, der koster dette når rabatten er trukket fra, og så finde en lille ting ved siden af, så man bruger alle 500kr. Der er også muligheden for, at man finder en ting, der kommer ned, og rammer ens budget, når rabatten er blevet trukket fra. På den måde får personen, der skal have gaven mere for pengene, men man har ikke sparet noget ved det. I stedet bør man ikke finde den ekstra lille ting, der gør at man rammer de 500kr, hvis man gerne vil spare penge.

Kan det gøres billigere?

Både inden og under Black Friday skal man holde øje med de gode tilbud, og man skal sørge for at sammenholde tilbuddene mellem flere butikker, hvis man vil ende ud med den billigste mulighed, som man kan spare flest penge på. Desuden er det ikke altid de fysiske butikker, der har de bedste tilbud. På diverse hjemmesider på nettet bliver der også afholdt Black Friday, og nogen gange tilbyder de nogle vildere og bedre tilbud end de fysiske butikker. Så hvis man går efter at spare mest muligt, så skal man både sammenholde de tilbud, de fysiske butikker tilbyder, og de tilbud der er at finde på de online butikker.
Se butikker med gode Black Friday Tilbud.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!