Menu

Spar penge på udstyret til nytårsforsætterne på Black Friday

Vi kender alle rutinen, først er der juleaften, og dernæst kommer nytår, og med nytår følger nytårsforsætterne. Hvert år aflægger de fleste danskere et forsæt om at blive et bedre menneske på den ene eller den anden måde. For en stor del af dem angår forsætterne enten et sundere jeg i form af rygestop eller opstart i fitness, ellers angår det et mere sympatisk jeg i form af donationer til velgørenhed eller flere venlige gerninger. For en stor andel af dem der aflægger nytårsforsæt, ender det desværre med at, de opgiver dem igen, men der er også en god håndfuld, der er vedholdende, og overholder deres nytårsforsæt. Hvis man allerede i november ved, hvad man vil forbedre i det nye år, så kan man lige så godt få købt det rigtige udstyr på Black Friday og spare penge.

Køb Sportudstyret til nytårsforsættene lige her! Se butikker med tilbud nu!

Spar penge på udstyret til et sundere jeg

Danskerne har slugt den amerikanske tradition Black Friday råt, og derfor er vi de seneste år begyndt at afholde Black Friday sidst i november ligesom, de gør det i Amerika. Black Friday er en dag, hvor mere eller mindre alle butikker – især i de større byer – har valgt at give befolkningen mulighed for at spare en god sum penge på deres indkøb. Mange butikker vælger at køre med en solid rabat på 20 procent, men der er samtidig en lille håndfuld butikker, der har valgt at lade en spare endnu flere penge ved at give flere procenter i rabat. Eftersom det er muligt at spare så mange penge denne fredag, så er det også en oplagt mulighed for dig, der ved hvilke nytårsforsæt, du vil lave allerede her, til at købe det udstyr du skal bruge i det nye år for at komme i gang med dine forsæt.

Hvis det er det sundere jeg, du går efter, så er der masser af muligheder for at spare penge på træningstøj i form af alt fra fitness- til løbetøj, løbesko og træningsudstyr. Ja, det er ikke kun tøj, der er tilbud på denne fredag, der er nemlig også masser af gode tilbud på træningsudstyr – stort som småt. Så hvis du vil have et løbebånd eller en motionscykel til at stå hjemme i stuen eller garagen, så er Black Friday dagen, hvor du skal slå til, da du så kan spare en del penge på dit køb.

Det er ikke alle nytårsforsæt, der kan købes billigt

Du kan spare mange penge på udstyret til et sundere jeg, men du kan ikke købe dig et sundere jeg. Det kommer nemlig som resultat af hårdt arbejde og et viljestærkt og vedholdende sind. Dog kan købet af diverse løbetøj, -sko og træningsudstyr være med til at motivere en til at gennemføre og starte op på sine nytårsforsæt. Ligeså kan du ikke købe dig til et rygestop eller venlige gerninger. Rygning kræver igen bare, at man er vedholdende og villig til at ofre sig, og venlige gerninger kommer af, at man har omtanke for, og er opmærksom på sine medmennesker.

Køb Sportudstyret til nytårsforsættene lige her! Se butikker med tilbud nu!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!