Menu

Spar penge på børnetøj

Det er dyrt at have børn. En af posterne i regnskabet er deres tøj. Børns forbrug af tøj er stort. Ikke nødvendigvis fordi de går op i tøj, men fordi de vokser og skal have tøjet skiftet ud løbende.

Når der hele tiden skal købes nyt tøj til børnene, kan det betale sig at tænke lidt over, hvordan man kan spare nogle penge på det. Der er flere muligheder.

Brugt tøj

Du kan fx prøve at finde noget brugt tøj til dine børn. Man kan godt være heldig og finde noget rigtig pænt tøj i en genbrugsbutik. Og så koster det ikke engang det halve. Det kan også være, at I har nogen, børnene kan arve fra. Er der flere børn i familien, kan deres tøj fint gå i arv til hinanden. Det samme gælder søskende.

Når børnene får noget af deres tøj brugt, så kan der godt være råd til at købe lidt nyt også. Det rigtigt pæne tøj til større fester, undertøj og det tøj, de bare skal have kan du købe fra nyt.

Tøj på tilbud

Det kan også betale sig at kigge efter gode tilbud. Børnetøj kommer jævnligt på tilbud, som fx til Black Friday ligesom alle andre ting. Med lidt god planlægning kan I spare mange penge ved at købe på tilbud.

Tilbuddene kommer ikke altid, lige når man har brug for dem. Så kan det være en god idé at købe tøjet lidt for stort. Hvis I fx køber sommertøj om efteråret, så køb det en størrelse eller to for stort. Så passer det, når det bliver sommer.

Sælg det gamle tøj

En helt anden måde at spare tøjpenge på er ved at få nogle af dem tilbage igen. Når børnene er vokset fra tøjet – og det ikke skal gå i arv til nogen – så kan du sælge det. Der er mange steder, man kan sælge børnetøj. Almindelige loppemarkeder, gul og gratis, den blå avis og apps decideret til salg af børneudstyr. Så du kan vælge det, der passer dig bedst.

I samarbejde med luxkids.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!