Menu

Spar penge på babyudstyr på Black Friday

En af de største ting her i verden er når et lille barn, bliver født. Det er en smuk og helt fantastisk ting at blive forældre til sådan et lille væsen, som nu skal være en del af familien. Det bliver heller ikke mindre fantastisk for hver gang man gør det, og alt smerten er det hele værd i sidste ende. Selvom det er en helt fantastisk gave at give liv til et barn, så skal man også være forberedt på, at der også er en økonomisk side af det. Det er nemlig ikke billigt at blive forældre, men det er bestemt heller ikke en tanke, der skal afholde en fra at blive det. Der er altid gode tilbud at finde på babyudstyr rundt omkring i butikkerne, og ellers kan man lave sig en liste på, hvad man mangler, og så spare en god sum penge sidst i november på Black Friday.

Se oversigt over butikker med Babyudstyr. Klik her!

Handel stort ind af bleer og lignende

Eftersom Danmark så småt har valgt at adoptere den amerikanske tradition, Black Friday, så kan der være mange penge at spare sidst i november måned. Derfor er det også en god ide at lave nogle større indkøb denne dag, hvis man er blevet forældre eller er på vej til at blive det. Det er ingen hemmelighed, at bleer og andet babyudstyr kan være ganske dyrt, og derfor er det en god ide at spare hvor man kan. På Black Friday har de fleste butikker 20 procent rabat på et stort udvalg – hvis ikke alle – af deres vare, og man kan tilmed være heldig at støde på en af de butikker, hvor de for alvor har valgt at sænke prisen med endnu flere procenter i rabat. Derfor bør man slå til denne fredag, og gøre sig nogle større indkøb af alt det praktiske som f.eks. bleer, så man i længden kommer til at spare penge. Det gælder om at indkøbe sig et lager, så man ikke behøver at bruge penge på bleer de næste mange uger, hvis ikke måneder.

Køb ind til børneværelset og barnet

Hvis man ved, at man venter sig en lille ny, når man når til november, så er der muligheden for at spare penge på børneværelset og tøj til barnet på Black Friday. Her er der nemlig ikke kun tilbud på småting som bleer og sutteflasker, der er også mange gode tilbud på tremmesenge og sparkedragter. Så hvis man står som kommende forældre, så er det her, at man skal købe alt udstyret til børneværelset, som tremmeseng, babyalarm og legetøj på Black Friday. Ligeledes er det en god ide at købe noget tøj i lidt forskellige størrelser, for det første lange stykke tid vokser barnet med lynets hast, og det er derfor ikke længe at den lille kan passe sit tøj ad gangen. Der er ingen grund til at gå helt amok, for med stor sandsynlighed vil man få nogle af disse ting foræret af venner og familie, men de grundlæggende ting, som virkelig ikke kan undvære, er en god ide at købe selv, så man ikke står og mangler dem i sidste ende.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!