Menu

Snarlig relancering af Black Friday Danmark

klar-til-black-friday

Black Friday nærmer sig, og det betyder, at vi her hos Black Friday Danmark efterhånden er ved at gøre klar til denne store dag. Det betyder også, at vi inden længe kommer til at relancere hjemmesiden med en ny funktion. Det er et filter, hvor du let og hurtigt kan sortere på dine varer inden for forskellige kategorier. Ønsker du for eksempel at finde de bedste netbutikker inden for tøj og mode, så kan du via vores nye filter nemt komme til at finde dette.

Nu spørger du sikkert dig selv, hvor langt filteret er fra at blive færdigt. Det er ikke mange dage fra at blive færdigt, og vi glæder os derfor til snart at kunne tilføje det til hjemmesiden. Vores udvikler er faktisk nemlig nu ved at lægge en sidste hånd på det, så vi kan blive helt klar til både Black Friday og Cyber Monday. Vi ønsker som bekendt at give dig alle de bedste tilbud til Black Friday i Danmark og til Cyber Monday, og derfor har vi valgt bruge energien på at udvikle dette filter.

Er du ved at ved at være klar til Black Friday?

Black Friday nærmer sig, og det betyder også, at du allerede nu bør begynde at tænke over, hvad du kan købe på denne store dag. Måske skal julegaverne købes ind? Der er mange muligheder på Black Friday i Danmark, og efterhånden er der flere og flere hjemmesider, der tager Black Friday og Cyber Monday til sig.  Det betyder for dig som forbruger, at du har rig mulighed for at finde en masse gode tilbud på disse dage, både til dig selv men også til andre, hvis du for eksempel har valgt at købe dine julegaver eller adventsgaver på dagen. Du kan allerede nu se alle de bedste webshops, der afholder Black Friday og Cyber Monday her på vores hjemmeside i vores oversigt.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!