Menu

Sådan gør du din butik klar til Black Friday

succes-paa-black-friday

Black Friday er lige om hjørnet, og det betyder, at du som butiksejer har mulighed for at få sat gang i julehandelen. Black Friday 2016 er placeret d. 25. november. Dagen fik for alvor sit gennembrud, hvor rigtig mange danske forretninger og webshops havde gjort attraktive tilbud klar til den store dag. Din konkurrent er helt sikkert klar til Black Friday, men er du det? I denne artikel får du en række gode råd til, hvordan du kan gøre din forretning klar til den store shoppingdag.

Annoncer tilbud forinden

Forbrugerne er allerede i ugerne op til Black Friday på jagt efter gode tilbud. Derfor kan du som ejer af en butik eller webshop med fordel annoncere dine tilbud nogle uger før, så dine kunder ved, hvilke tilbud de kan forvente. De kan dermed også lettere sammenligne dem med din konkurrents priser, og derfor anbefaler vi, at du udvælger dig nogle tilbud og offentliggøre dem inden – evt. på de sociale medier, i dit nyhedsbrev eller et tredje sted.

Tilbud gennem hele dagen

Black Friday er en lang dag fyldt med shopping. Derfor er det rigtig gavnligt, hvis du har gode tilbud hele dagen igennem. Sørg for at have nogle tilbud til de kunder, der er tidligt ude, men hav også tilbud til de kunder, der kommer i løbet af dagen eller aftenen. Lav eventuelt en countdown, hvor der er tilbud hver time. Det har mange forretninger succes med.

Reklamer med du afholder Black Friday

Dine potentielle kunder skal vide, at du afholder Black Friday, og derfor skal du reklamere med dette på selve dagen. Post nyheden på dine sociale medier, på din hjemmeside og i dit nyhedsbrev. Lav nogle flotte bannere til din hjemmeside med tilbud, så forbrugerne ved, hvilke tilbud du har. Gør også gerne dette flere gange i løbet af dagen. Overvej også at have tilbud hele weekenden igennem til Black Weekend.

Du er også meget velkommen til at få din webshop på vores hjemmeside Blackfridaydanmark.dk. Kontakt os og så finder vi en løsning.

God Black fredag!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!