Menu

Sådan finder du de bedste Black Friday Tilbud

Black Friday har for alvor sat ind i Danmark, og i år 2014 var det af de største salgsdage for fysiske butikker og webshops overhoved. Der er store forventninger til dette års Black Friday, og mange forventer at det bliver endnu vildere. Black Friday ligger d. 27. november og er en fremragende mulighed for at komme i gang med julegaveindkøbet. Black Friday er oprindeligt en begivenhed, der stammer fra USA, hvor det længe har været en kæmpe succes. Hvert år er der enorme tilbud ude foran de store shoppingcentre, hvor kunder venter på at, der bliver åbnet op.

Vi gennemgår i denne guide, hvordan du finder de allerbedste tilbud på den store salgsdag.

Hold øje i god tid

Først og fremmest bør du holde øje med tilbud i rigtig god tid. Mange webshops udsender op til dagen nogle tilbud på emails, der giver info om, hvilke varer webshoppen får på tilbud. Der vil typisk på webshoppens hjemmeside også være information omkring tilbud på dagen. Ønsker du en samlet mail med de bedste tilbud, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev ude i højre side af hjemmesiden. Vi sender hvert år de bedste tilbud på Black Friday men også i dagene op til.

TV & Radio

Op til Black Friday kan du opsnuse mange af de gode tilbud ved at lytte efter reklamerne i radioen samt se reklamerne i TV. Mange af Danmarks store kæder reklamerer her, og ønsker du at være først på de gode tilbud, er det en perfekt mulighed.

Benyt Black Friday Danmark

Vi har hos Black Friday Danmark samlet alle de bedste Black Friday tilbud fra de bedste webshops i hele landet. Vi har gjort det nemt for dig og samlet de mange forretninger i kategorier, så du nemt kan overskue, hvor du skal lede efter gode tilbud og steder, hvor du kan opnå høje besparelser. Vi har blandt andet kategorierne sport, elektronik og beauty.

Vi håber, at du kunne bruge vores guide.

God Black Friday!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!