Menu

4 tips – sådan får du mest ud af Black Friday

Black Friday

Black Friday står for døren, og du er måske som mange klar til at udnytte de mange gode tilbud. Black Friday traditionen er nemlig på få år, blevet et fast indslag i den danske detailhandel. Og det er ikke svært at se hvorfor. Tilbuddene er ofte langt større end lignende tilbud, og strækker sig over alle former for handel.

Men måske du også er lidt overvældet af det hele. Det kan nemlig være svært at finde rundt i de mange tilbud, og skal du have mest muligt ud af det, kan det være smart at have en strategi eller noget lignende på forhånd. Hvad der her følger, er fire tips der vil guide dig godt gennem Black Friday og alle dens tilbud.

Hvad mangler du?

En af de bedste måder at udnytte Black Friday tilbud på, er ved at købe noget man har trængt til længe. Dette gælder særligt større og dyre køb, hvor besparelserne kan være flere tusind kroner. Dette gælder blandt andet indenfor møbler kan der være store besparelser, så har du længe følt at du trængte til et nyt møbel, kan Black Friday være en glimrende mulighed.

Det kunne jo være du trængte til et nyt spisebord. På Black Friday vil der uden tvivl være flere flotte spiseborde til meget nedsatte priser. Nogle findes endda allerede. Tag for eksempel Skovby Nordic SM11 fra Ilva der er nedsat med 6.000 kr. Eller måske er du mere ude efter en ny sofa. Her kan du hos Møblér spare 4.487 kr. på Stamford Basic sofa med open end. To fine opgraderinger af boligen, til meget nedsatte priser.

Sæt et cirka-budget

Black Friday behøver dog ikke kun at handle om at få fat i ting du havde brug for i forvejen. En del af charmen er jo lige præcis at forkæle sig selv lidt ekstra, ved at købe ting man ikke nødvendigvis havde købt ellers. Dog kan du stadig gøre nogle ting, der gør at du holder dine indkøb indenfor fornuftens rammer.

Et godt tip hvis du ikke har noget specifikt du er på jagt efter, er at sætte et cirka-budget. Overvej på forhånd hvad du vil bruge, og eventuelt hvad du vil bruge på forskellige områder. Måske trænger boligen til lidt nyt generelt, så du har et budget for indretning. Du må selvfølgelig selv om du vil overholde disse budgetter, men det er alligevel smart at have en cirka-idé før du handler.

Tjek alternativer

Et virkeligt godt tip at have i baghovedet, er at tjekke alternativer på det du kigger efter. Dette kan både være at tjekke om der er butikker der sælger samme produkt billigere, eller måske der bare er et billigere alternativ. Dette gælder alt fra sofaborde til elektronik og andet. Hav et bredt fokus, og hold godt øje med alternativer.

Sæt tid af – også i forvejen

Sidste tip er ganske simpelt: sæt tid af. Dette hænger lidt sammen med det foregående tip. Der er så utroligt mange tilbud, at det kræver tid hvis du skal være sikker på at få det bedste. Desuden er Black Friday som sagt blevet utroligt populært, så selvom de fleste shopper hjemmefra på nettet, kan der forekomme kø for at komme til tilbuddene.En anden ting du skal være opmærksom på, og som også kræver lidt tid, er at der er stor forskel på hvornår tilbuddene kommer ud. Visse steder kan du først se dem på selve dagen. Hvis du regner med at handle hos en butik der først offentliggør på dagen, er det stadig smart at tjekke andre steder. Så ved du nemlig du får det helt rigtige Black Friday-tilbud.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!