Menu

Køb tøjet til alle festerne på Black Friday

December og januar er fyldt med fester og begivenheder. Så er der julefrokoster, juleaften, nytår og herefter flere julefrokoster. På nogen tidspunkter ser det ud som om, at det aldrig vil tage en ende. Vi må dog alle erkende, at det er hyggeligt med alle disse festlige arrangementer, selvom man måske ikke er lige motiveret og engageret hver gang, at man skal af sted til en af dem. En af de ting, der er med til at gøre det hele lidt uoverskueligt, er, at man gang på gang skal vælge sig et nyt sæt tøj. Efterhånden har man været hele sin garderobe igennem for at finde noget pænt tøj til hver fest, og der er efterhånden ikke mere tilbage. Hvis man vil være sikker på, at have noget pænt tøj til ethvert arrangement, så er det muligt at spare en del penge på dette til Black Friday.

Spar penge på både sko og tøj

I løbet af et helt år, vil der være mange fester og pænere arrangementer som fødselsdage, konfirmationer og bryllupper, men især i vintermånederne, er der rigeligt med begivenheder, som man er nødsaget til at tage til, og derfor får man også brug for noget pænere tøj. På Black Friday er der fyldt med tilbud i næsten alle butikker, og det gælder selvfølgelig også tøjbutikkerne. Derfor er det også en oplagt mulighed for dig, der ikke synes, at du har nok pænt tøj i klædeskabet, til at få fyldt garderoben ud med de ting, som du står og mangler. Du kan finde alt lige fra tøj til smykker til sko på tilbud til Black Friday sidst i november måned. De fleste butikker kører med helt op til 20 procent på et stort udvalg af deres varer, hvis ikke dem alle sammen. Engang imellem kan du dog være heldig at støde på en af de butikker, der har valgt at gå all in, ved at sænke priserne helt i bund, så du kan få varerne til under halvpris. Så står du og mangler den røde kjole til julefrokosten eller glimmer sættet til nytårsaften, så er det på Black Friday at du skal slå til.
Hvis du står og mangler andet end bare lige festtøj og -sko, så er der selvfølgelig også masser af muligheder for at købe disse ting på Black Friday, eftersom det ikke kun er enkelte butikker, der kører tilbud denne dag. Du har nemlig mulighed for at spare en god sum penge på alt fra sengeborde til køkkenredskaber

Har du ikke tid på Black Friday?

Hvis du ikke har tid på den fredag, hvor der bliver holdt Black Friday, er der også en god håndfuld butikker, der har valgt at forlænge de gode tilbud, så de kører weekenden ud. Det er oftest i de større byer, at butikkerne vælger at køre tilbuddene hele weekenden. Her har de desuden også åbent helt til midnat på Black Friday, så alle har muligheden for at benytte sig af de gode tilbud.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!