Menu

Køb cyklen på Black Friday og spar penge

Mange danskere bruger Black Friday som en mulighed for at spare penge på store og dyre produkter. For eksempel til at købe en ny cykel, et nyt fladskærms-tv eller noget helt tredje. Er din gamle ”havelåge” blevet lidt for slidt, og savner du at køre på en ny cykel? Så kan Black Friday være en perfekt anledning til at anskaffe sig en splinterny cykel. Her i blogindlægget gennemgår vi nogle af de ting, som du skal være opmærksom på, når du skal investere i en ny cykel – ikke kun på Black Friday men også generelt.

Hvad skal cyklen bruges til?

Inden du svinger dankortet og gennemfører købet af din nye cykel, skal du først gøre dig nogle overvejelser om, hvad cyklen skal bruges til, samt hvor ofte den skal bruges. Skal du køre mountain bike, landevejscykling eller er det blot til de varme sommeraftenener, hvor bilen skal blive i carporten? Skal du bruge cyklen til almindelig cykling, er det nemlig en city bike, du skal have fat i. Skal du køre meget i skoven, skal du have en mountain bike og så videre.

En motionscykling kan være et bedre valg

Er du på udkig efter en cykel fordi du gerne vil motionere mere, så kan du også altid overveje om en motionscykel er vejen frem. Ved at anskaffe sig en motionscykel, får man en række fordele over en almindelig cykel, som fx:

Husk dog lige at vurdere om du overhovedet har plads, da de godt kan fylde en del og ikke ligefrem pynter derhjemme i stuen. Hvis du gerne vil læse mere om motionscykler og se et udvalg af forskellige modeller, så har vi fundet en relevant kilde lige her.

Hvor ofte skal jeg cykle?

Det næste spørgsmål, som du bør stille dig selv er, hvor ofte du skal cykle. Skal du bruge din cykel flere gange om ugen, kan det muligvis godt betale sig at gå efter en lidt dyrere model mod at få bedre komfort. Skal du ikke bruge din cykel så ofte, kan du ligeså godt spare pengene – med mindre du ønsker en høj kvalitet selvfølgelig.

Kig på de ældre modeller

Ønsker du at lave de store besparelser, findes de som regel på de lidt ældre modeller – altså de cykelmodeller fra sæsonen før. Du kan generelt inden for alle cykeltyper spare rigtig mange penge på Black Friday, hvis du køber en ældre model. Mange cykelhandlere har som regel nogle ældre modeller, som de endnu ikke har fået solgt, og derfor bliver de sat ned, da der skal gøres plads til de nye modeller.

Køb cykeludstyr på Black Friday og spar penge

Når du investerer i en ny cykel på Black Friday, skal du vide, at der også tit er andet udstyr sat ned. For eksempel låse, hjelme, ringeklokker og cykeltøj. Det kan give mening at kombinere begge ting. Der vil du i mange tilfælde kunne forhandle en endnu bedre pris hjem. Det kan også være, at butikken selv markedsfører med, at du sparer x hvis du også køber x.

Hold et vågent øje med de gode tilbud op til Black Friday, hvis du vil opnå den bedste besparelse.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!