Menu

Julegave til ham på Black Friday? Få 3 gode gaveidéer her

Er du på jagt efter en god julegave til ham? Så kan Black Friday være den perfekte dag at købe julegaven på. Her har du nemlig mulighed for at gøre nogle store besparelser. Det betyder, at du enten kan købe flere gaver billigere, eller også kan du finde noget dyrere, end du kunne have fundet før. Det er ikke unormalt, at du kan finde besparelser på mellem 35 – 60% på mærkevarer på Black Friday. Er du i tvivl om, hvad du skal give ham i julegave? Så får du i denne artikel 3 gode og gaveidéer.

Spaophold

Spaopholdet er den idéelle julegave til kæresten. Særligt hvis I har svært ved at finde tid til at nyde hinanden i en travl hverdag. Der findes et hav af skønne spahoteller i Danmark, hvor I har mulighed for at få en overnatning, god mad og ikke mindst få slappet fuldstændig af med forskellige behandlinger. Selvom et spaophold kan lyde dyrt, så findes der også spaophold fra omkring 1.500 kroner og op. På Black Friday er de forskellige ophold ofte sat ned. Er et ophold for dyrt, kan du også give en spadag, hvor I har adgang til spaen hele dagen. Tit er der også behandlinger inkluderet i en spadag. Det er stadig super hyggeligt, og en spadag giver i den grad også ro og tid til at få slappet af.

Tøj

Vi har alle løbende brug for nyt tøj. Tøj er et kæmpe marked på Black Friday. De gamle kollektioner skal væk, og derfor kan der laves nogle enorme besparelser. Det gælder både high-end tøj og det tøj du finder de lidt billigere steder. Tøjbutikkerne kører forskellige former for tilbud på Black Friday. Der er naturligvis de traditionelle procentbesparelser, men særligt på tøj kan du også spare noget ved at købe mere. Det kunne for eksempel være: ”Vælg 3 trøjer for 2 trøjers pris”. Her kan du virkelig lave en stor besparelse. Når du køber tøj som julegave til ham, skal du altid være sikker på størrelsen, og ikke mindst hvilken stil han har. Går han meget i skjorte, så er det ikke streetwear du skal købe.

Barbergrej

En lidt anderledes men yderst brugbar julegave er barbergrej. Både barbermaskinen slides op, og det samme gør barberbladene. Mange mænd prioriterer ikke barbergrej højt, men da det er noget man bruger stort set dagligt, er det virkelig rart at have noget, der bare virker. Det er træls at skulle stå hver morgen og bruge mere tid, fordi barbermaskinen er blevet slidt. Ligesom med tøj og spaophold, kan der også være rigtig gode penge at spare på barbergrej på Black Friday. Det gælder særligt de lidt ældre barbermaskiner, der jo bestemt ikke fejler noget.

Dette var vores 3 bud på en god julegave til ham, som du kan købe på Black Friday. Husk altid være ude i god tid, så du ved, hvor du skal finde de gode tilbud. Vi ønsker dig en rigtig god tilbudsjagt!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!