Menu

Inspiration til den studerende: Gør disse indkøb på Black Friday

Som bekendt har man som studerende ikke altid den største økonomi at gøre med. Derfor handler det også om at bruge sin penge smart. Det kan Black Friday være en hjælp til. Her kan du nemlig spare mange penge på cykler, computer, skolebøger og meget mere. Her i artiklen kan du få inspiration til nogle af de ting, der kan give god mening for dig som studerende at købe på Black Friday.

Skolebøgerne

Mangler du at købe et par skolebøger, hvorfor så ikke få dem købt på Black Friday? Mange boghandlere kører tilbud på store dele af sortimentet og sandsynligvis også dine studiebøger. Det bør dog aldrig være en motivation at vente med at købe bøgerne til Black Friday, da det kan føre til, at du kommer bagud på dit studie. Brug dagen til at købe skolebøger til det kommende semester.

Cyklen

Er du træt af den gamle cykel til og fra skole? Vil du ikke købe en brugt, så kan du med fordel købe den på Black Friday. Her har mange cykelforhandlere et udsalg på cykler, som man ikke finder tilsvarende på andre tidspunkter af året. Det kan du som studerende drage fordel af.

Tøj

Det helt åbenlyse at købe på Black Friday er selvfølgelig tøj. Her vil det oftest være de tidligere kollektioner, der er sat ned. Som regel er det efterårskollektionerne eller helt tilbage fra sommerkollektionerne. På netop tøj har du mulighed for ofte at spare mange procenter sammenlignet med elektronik, hvor besparelserne godt kan være lidt mere sparsomme.

En ny computer

På mange studier i dag er en computer uundværlig i undervisningen. Er din computer ved at stå af, hvorfor så ikke spare sammen og få den købt på Black Friday? Her vil du have rig mulighed for at gøre dig nogle gode besparelser. Bemærk at der sjældent nedsættes Apple produkter på Black Friday, så det vil ofte kun være på andre computere, at du kan gøre en besparelse.

Få sparet op i god tid

Har du penge at spare op af, så få sat penge til side i god tid, så du har nok til det, du skal købe. Det kan også være fordelagtigt at få planlagt, hvad du gerne vil købe på Black Friday. På denne måde undgår du at bruge penge på noget, som du ikke står og mangler nu og her. Er din computer eller telefon ved at gå i stykker, så prioriter den slags højest.

God Black Friday

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!