Menu

Hvordan finder jeg de bedste tilbud til Black Friday?

Stort set samtlige butikker og netbutikker i ind- og udland er begyndt at afholde Black Friday. Det betyder, at du som forbruger stort set finder gode tilbud over det hele. Det kan være uoverskueligt, hvis du ikke holder hovedet koldt. Men hvordan finder man de bedste tilbud, og hvordan prioriterer man dem, så man er sikker på at nå at købe dem? Det kan du blive klogere på i dette blogindlæg.

Tilmeld dig nyhedsbreve og følg med på sociale medier

Hvis du skal være klar til at få de bedste tilbud på Black Friday, er det en fordel, hvis du holder dig opdateret omkring tilbud både gennem nyhedsbreve men også via sociale medier. Virksomheder går altid ud i nogle uger op til Black Friday og annoncerer, hvad der kommer på tilbud. Det er din mulighed for at få planlagt de forskellige køb. Notér løbende de gode tilbud ned på et stykke papir, så du ved, hvad du skal gå efter. Notér også hvis du støder på tidsbegrænsede tilbud, du gerne vil gøre brug af. De fleste butikker ligger et program ud for dagen, hvor du også vil kunne skabe dig et overblik over, hvilke varer der kommer på tilbud.

Er de bedste tilbud online eller i butikkerne?

Vi modtager jævnligt spørgsmål omkring, hvor de bedste tilbud findes. Er det på nettet eller i butikkerne? Der er desværre ikke noget entydigt svar på det. Vi ser hvert år ekstraordinært gode tilbud både online og i de fysiske butikker. Det man kan argumentere for er, at det er nemmere at få del i flere gode tilbud online, fordi du kan bestille hurtigere. Er det varer som tøj, er der naturligvis ikke garanti for, at du kan passe det. Kender du din størrelse, bør det dog ikke blive et problem.

Ønsker du en rolig Black Friday, så anbefaler vi, at du researcher tilbud online. Der er mange mennesker ude i butikkerne, og du spilder hurtigt din tid i kø samt på at gå forgæves, fordi varerne allerede er købt. Bestiller du dine varer online, slipper du for lange køer. Det eneste problem der kan være er, at netbutikkerne ikke kan håndtere trafikken. De største netbutikker skalerer dog deres serversystem op på Black Friday, så der er plads til ekstra mange besøgende.

Vær grundig i din research

Skal du finde de bedste tilbud på Black Friday, skal du være klar til at sætte noget tid af til din tilbudsjagt. Hvis du skal ud og købe dyrere ting, er det altid en god idé at læse test af produkter, inden du beslutter dig for hvilket du skal gå efter i din tilbudsjagt.  Optimalt set skal du gennemgå de 5-10 største netbutikker med det mærke, du er på jagt efter. Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med de sociale medier, som vi var inde på tidligere. Vær bevidst om at det tager tid at finde de bedste tilbud. For hurtigt og nemt at kunne sortere på de forskellige kategorier, kan du bruge vores oversigt.

Dette var vores guide til at finde de bedste tilbud på Black Friday. Rigtig god tilbudsjagt!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!