Menu

Få 3 gratis tips til at købe hvidevarer på Black Friday

Black Friday fejres af mange af de store forhandlere af hvidevarer og køkkenudstyr. Derfor kan du tit finde knaldtilbud på nogle af de bedst sælgende modeller på denne dag. Find f.eks. din nye blender, tørretumbler eller vaskemaskine blandt nogle af de mange populære Black Friday hvidevaretilbud.

Det kan være svært at planlægge udskiftning af hvidevarer, da de har det med at gå i stykker på de mest uheldige tidspunkter.

Det er dog ofte sådan, at dine hvidevarer langsomt begynder at fejle eller køre dårligt. Så hvis du vil undgå at stå uden vaskemaskine eller tørretumbler, så skift dem inden det er for sent. F.eks. når de kan fås billigt til Black Friday

Black Friday tilbud på hvidevarer og køkkenmaskiner

På Black Friday kan du finde gode tilbud hos de fleste førende webshops, og her kan der være mange penge at spare.

Det er selvfølgelig ikke alle modeller, der kommer på tilbud. Det kan derfor godt betale sig at lave en liste over de brands og modeller, der står øverst på ønskesedlen. Start med at shoppe så tidligt som muligt på selve dagen, og søg efter de modeller du helst vil have. På den måde undgår du, at de bliver udsolgt for næsen af dig.

Mange webshops tilbyder, at du kan tilmelde dig et nyhedsbrev, så du kan holde dig informeret om shoppens Black Friday tilbud. Tjek eventuelt om det er en mulighed på de shops, du helst vil handle med.

3 grunde til at du skal købe hvidevarer på Black Friday

Når du køber hvidevarer på Black Friday, er der ofte mange penge at spare. De penge kan du lade stå på kontoen, eller du kan bruge besparelsen til at vælge en større og bedre model. Derved kan du ofte få en maskine med flere og bedre funktioner, der kan lette opgaverne i dagligdagen.

Udover muligheden for ekstra funktioner, er der som regel en anden ekstra gevinst. Nye hvidevarer er nemlig meget energibesparende. Det er derfor næsten altid muligt at gå en energiklasse eller to op, når du udskifter de gamle hvidevarer. Det vil betyde en lavere udgift til strøm på den lange bane og dermed flere penge på kontoen.

En anden stor fordel ved at købe dine Black Friday hvidevarer på nettet er, at du undgår de meget lange køer, der ofte er i de fysiske butikker. I en webshop kan du i ro og mag udvælge den hvidevare, du leder efter, og du kan købe den uden at bruge timevis på at stå i kø.

Hvilke hvidevarer kan du købe på Black Friday?

Der er ingen grænser for, hvilke hvidevarer de forskellige webshops sætter på tilbud, og det skulle være muligt at finde det meste. Begrænsningen kan dog bestå i, at du ikke kan finde varen i præcis det mærke du leder efter. Derfor skal du forsøge at finde modeller i forskellige fabrikater, der kan det samme, når du skriver din liste.

Nogle af de meget populære Black Friday hvidevaretilbud, er i vaskemaskine- og tørretumbler-kategorien. Lige præcis disse to hvidevaretyper er også nogle af dem, hvor der er størst besparelse at hente på energien, især hvis du kan finde en A++ eller måske endda en A+++ model.

En anden køkkenmaskine der er meget populær på Black Friday, er blendere. Blenderen er en af de mest alsidige køkkenmaskiner der findes, og den er nærmest ikke til at undvære i det moderne køkken. Blenderen hakker grøntsager, knuser is, mixer smoothies, laver en lækker pesto og meget mere. De mange muligheder du har med denne køkkenmaskine, er helt sikkert en af årsagerne til, at mange benytter sig af de gode Black Friday blendertilbud.

Vær beredt til at købe hvidevarer på Black Friday

Følger du vores råd om at gøre en grundig research og have flere alternativer klar til den hvidevare, du leder efter på tilbud, har du den største chance for at få det produkt, du har brug for.

God jagt!

Artiklen er skrevet i samarbejde med Zinkshoppen.dk. Zinkshoppen er eksperter i at lave metalprofiler i mange forskellige typer metal. Alt lige fra alu profil, til zink og meget mere.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!