Menu

Gør et kup: Spar penge på designermøblerne på Black Friday

Trænger stuen til at blive opfrisket? Så er Black Friday den perfekte begivenhed til at finde nye designermøbler. Mange tror fejlagtigt, at det kun er billigere møbler, der bliver nedsat på Black Friday. Sådan er det dog langt fra. Designermøbler bliver nemlig også nedsat på Black Friday. Dog skal du ikke regne med at kunne gå ud at spare penge på kendte designermøbler som Ægget og PH-lamper. På designermøbler i den lidt billigere ende, kan du dog gøre nogle fine køb. Det kan du særligt på de designermøbler, der kommer fra en lidt ældre kollektion, og hvor lageret derfor skal ryddes. Her i denne artikel kommer vi med en række gode råd til, hvordan du finder de bedste tilbud på designermøbler på Black Friday.

Forbered dig i god tid

For at kunne skabe et overblik over hele markedet, skal du begynde at forberede dig til Black Friday tidligere end blot dagen før. I Danmark er der mange netbutikker og fysiske butikker, der sælger designermøbler. For at finde de bedste tilbud skal du holde øje med de forskellige butikker løbende i ugerne op til Black Friday, så du ved, hvilke tilbud der kommer. For at kunne tiltrække flest mulige kunder, annoncerer butikkerne som regel deres tilbud i ugerne op til Black Friday. Du kan finde tilbuddene gennem sociale medier, på deres hjemmeside eller nede i butikken. Kender du en person der arbejder det pågældende sted, kan du også se, om du ikke kan få lidt insiderviden.

Planlæg dagen og få fat i de billigste designermøbler

Særligt når det kommer til designermøbler, skal du være forberedt på at være i hård konkurrence med andre om de billigste varer. Designermøbler er sjældent nedsat, og derfor venter mange med at købe møblerne til netop Black Friday. De bedste tilbud forsvinder hos mange butikker allerede tidligt på dagen, så derfor skal du være klar på at handle tidligt. Det gælder både i en fysisk butik og på nettet. Der er desværre ikke ubegrænsede mængder af varer, så derfor skal du være hurtigt ude.

For at kunne handle så effektivt som muligt på Black Friday, bør du lave en indkøbsliste så du præcis ved, hvad du skal købe hvor. Inddel dine indkøb i prioriteter og start med de designermøbler du helst vil have fingrene i. På denne måde har du markant større chance for at få fat i de møbler, du ønsker dig mest. Starter du dine indkøb tidligt, kan du være hurtigere færdig. De fleste tager til Black Friday efter arbejde. Holder du fri, skal du ikke konkurrere med lige så mange om de gode tilbud.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!