Menu

Gode tilbud på bedst i test massagestole på Black Friday

Går du og drømmer om at finde en billig og smart massagestol, så kan det være, at du skal holde udkig efter en massagestol på Black Friday, som snart løber af stablen. Der kan nemlig være masser af gode tilbud at hente, når startskuddet til årets store handelsdag lyder. Hold øje med de gode tilbud inden dagen oprinder, så du ved, hvad du skal gå efter. Læs med her og få tips til massagestole, der er bedst i test.

Der er gode muligheder for at finde den perfekte massagestol, som både har lufttryksmassage og varmeterapi, hvis du går efter et massagestol tilbud på Black Friday.

Hvis du er på udkig efter en massagestol, som kan give dig velvære og ro efter en lang arbejdsdag, så kan det være en virkelig god ide at holde øje med, hvilke massagestole, der bedst i test. Det kan også være, at har været ude at løbe eller træne i fitnesscenter – og så kan det virkelig være rart at få løsnet op for alle spændinger og ømme muskler med en ordentlig omgang afslappende massage.

Massage er nemlig super godt til at løsne op for spændinger i din krop og kan lindre dine ømme muskler efter træning. Massage skaber nemlig en skøn følelse af velvære, afslapning og ro, men det er faktisk ikke altid så nemt at finde tid til at få en god massage i en stresset hverdag med pligter, børn og arbejde. Det kan en massagestol i derhjemme eller på din arbejdsplads løsne op for.

Futurisk og lækker massagestol

Massagestolen IWAO Jasmin 2D er virkelig massagestolens Lamborghini, når det kommer til lækkert design – og den ligger da også nummer 1 i bedst i test. Den har et futurisk design og er elegant, så den passer ind i ethvert hjem – og så har den zero gravity, som giver en følelse af vægtløshed. Stolen sørger for, at din kropsvægt fordeles ligeligt og giver god velvære. Massagestolen IWAO Jasmin 2D kan give dig manuel massage, refleksterapi og guasha massage af dine ømme og trætte fodsåler.

I denne smarte massagestol får du blandt andet:

Massagestolens folkevogn

Hvis du synes, at massagestolens Lamborghini er lige i overkanten og måske lidt for dyr i forhold til dit budget. Så kan du vælge at gå en prisklasse ned og snuppe massagestolens folkevogn. God, praktisk og kører upåklageligt langt på literen. Du kan nemlig sagtens finde en massagestol, der tilbyder næsten de samme funktioner, men hvor det smarte design er sparet væk til fordel for praktik og lavere pris. Modellen hedder IWAO Baseline og er kåret som den bedste massagestol til prisen. Her får du en udmærket kvalitet med Shiatsu massage, lufttryksmassage og indbygget varmeterapi. Den har ligeledes tre programmer, der kan give dig en lækker massage i både nakke, lænd og hofteområde.

I denne basis massagestol får du blandt andet:

Massagestolens Rolls Royce

Hvis du går efter massagestolens Rolls Royce, så er det denne model, du skal kigge efter. Den er nemlig kåret som verdens bedste massagestol. Modellen hedder noget så kedeligt som Apollo Plus Massagestol. Men du skal ikke lade dig narre af navnet. Her finder du nemlig det ypperste indenfor massagestole. Massagestolen kan stort set alt. Det koster til gengæld også – og det betyder, at stolen ligger i den pricy ende af skalaen. Den har fire intensive massagekugler, som giver den perfekte massage, indbygget fjernbetjening i armlænet og så har den sensorer indbygget flere steder. Denne maskine er en pro-model. Det er altså en model, som man typisk vil købe til en arbejdsplads, forening eller lignende.

Med denne pro-model får du blandt andet:

Hold øje med de forskellige modeller på Black Friday. Det kan være, at du er heldig at kunne gøre et kup.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!