Menu

Feedback modtages med kyshånd

Da vi gerne ville give vores besøgende en god oplevelse på siden, var vi slet ikke i tvivl om at vi skulle have implementeret et filter på siden. Det kom til at se sådan ud:

Det skulle kunne sortere blandt de mest populære kategorier og samtidig give folk et hurtigt overblik over fx Trustpilot score (det skal jo gå lidt stærkt når man handler, ikke?) og rabatter.

Vi synes selv resultatet er blevet ret godt, og vi takker Anders fra Youfront for at have udviklet filteret fra bunden. Hvis i skulle have brug for lignende ydelser, så er Youfront et digitalt webbureau i Århus, som leverer lækre løsninger til mange forskellige behov.

At vi ikke var i tvivl om at det kunne give en bedre brugeroplevelse er dog desværre ikke ensbetydende med at det i sidste ende egentlig er det. Derfor vil vi gerne høre jeres mening om vores side, og hvad vi evt. kunne gøre bedre! Derfor inviterer vi jer til at lægge en kommentar i feltet herunder, hvor man kan komme med konstruktiv kritik, som vi 100% vil tage med i vores overvejelser i videreudviklingen af siden.

Go’ Black Friday 2016 til alle jer derude!

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!