Menu

Er du klar til Black Friday 2016?

black-friday-2016

Black Friday i 2016 nærmer sig. I år i 2016 er dagen lagt den 25. november. Black Friday fik for alvor sit store gennembrud i 2015, hvor der både var mange forbrugere, forretninger og webshops, der tog denne store dag til sig. Planlægger du at skulle på storindkøb til Black Friday i 2016? Så er der en række gode råd, du med fordel kan tage til dig. Dem får du her i denne artikel, hvor du får gode råd til, hvordan du kan forberede dig til den store dag.

Lav en indkøbsliste

Der er mange varer på tilbud til Black Friday 2016, og derfor kan man hurtigt komme til at glemme at købe noget. Derfor kan det være en rigtig god idé at lave en indkøbsliste, så du let ved, hvad du skal indkøbe. Der er også mange forskellige forretninger, hvor du kan finde de forskellige ting. Her hos Black Friday Danmark har vi samlet alle de bedste forretninger, hvor du finder de bedste Black Friday tilbud. Det kan være en rigtig fin idé på forhånd at lave seddel over de forskellige steder, du kan finde de forskellige ting. Så er du sikker på, at du ikke misser noget. Hold øje med de forskellige butikker inden Black Friday, da de ofte offentliggøre deres tilbud og procenter inden den store dag.

Vær på forkant

Det er vigtigt at være på forkant, inden du skal ud på Black Friday, der er nemlig stor rift om de forskellige ting. Har du fundet noget, som du virkelig bare vil have, så bør du forsøge at købe det så tidligt på dagen som overhoved muligt. Mange ting bliver nemlig udsolgt meget hurtigt, hvorfor det giver god mening at være hurtigt ude, hvis du er sikker på, at du skal have fat i det, du gerne vil have.

Tilmeld dig eventuelt vores nyhedsbrev og få remindere op til Black Friday med nogle af de bedste tilbud fra de bedste netbutikker.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!