Menu

Vil du have din webshop på Blackfridaydanmark.dk?

Driver du en webshop, og kunne du godt tænke dig at have din webshop med Blackfridaydanmark.dk? Det er faktisk en mulighed. Vi har nemlig netop åbnet op for mulighederne for at købe en placering på vores sider om både Black Friday og Cyber Monday. Det forventes at blive to meget store shoppingdage, og derfor kan der være mange kunder at hente. Sidste år slog Black Friday for alvor igennem herhjemme i Danmark, og der var både mange e-butikker og forbrugere der greb muligheden og nedsatte varer og fandt nogle gode tilbud.

Der er to muligheder

Du kan enten vælge at købe en fast plads på vores hjemmeside. Vi er netop nu ved at få udviklet et filter, der skal gøre det nemmere at finde de helt rette netbutikker i de kategorier, man søger en webshop i. Det er et filter, der kommer til at være på flere under sider.

Den anden mulighed er at blive synlig gennem et partnerprogram. Har du et partnerprogram, så hører vi gerne fra dig og drøfter en løsning med dig. Vi er åbne for begge ting, men ser helst et partnerprogram.

Sådan kommer vi videre

Black Friday er som nævnt om hjørnet, og vores hjemmeside har allerde nu mange besøgende og generer salg til nogle netbutikker. Derfor kan det give god mening allerede at komme på nu, og derfor hører vi hellere end gerne fra dig allerede nu, hvis dette er noget, der kunne have din interesse. Kunne du tænke dig at vide mere, så kontakt os her og lad os indgå en dialog. Så kommer vi også gerne med nogle gode råd til, hvordan din webshop kan få mest muligt ud af Black Friday og Cyber Monday.

Vi glæder os meget til at høre fra dig, og vi håber at kunne indgå et samarbejde med dig og din netbutik. Vi ønsker nemlig at præsentere alle de bedste netbutikker, og derfor vil vi gerne have så mange med som muligt.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!