Menu

Danmarks bedste Amme BH

Er du gravid og på udkig efter en amme bh til Black Friday? Eller måske har du en gravid veninde, der stadig ikke har fundet den rette amme bh, som du kan give den perfekte gave til en god pris. Amme bh’er kommer i mange forskellige former, og det kan være en jungle at finde rundt i de mange muligheder der findes, når det kommer til funktioner, indlæg og kvalitet. Her guider vi dig til at finde den helt rette amme bh.  

Amme bh’er behøver ikke være kedelige. Du kan nemt finde en amme bh med både blonder, sløjfer eller et spændende print. Er du mere til det neutrale og klassiske udtryk, kan du også nemt finde amme bh’er, der er ensfarvede og uden alt for meget pynt. Hertil er det også muligt at købe amme bh’er både med eller uden fyld.

Mulighederne er mange.

Du kan også vælge at købe amme bh’er med bøjler eller uden bøjler. Faktisk anbefales det, at man investerer i en amme bh uden bøjler. Men mange foretrækker alligevel en amme bh, der holder brystet lidt på plads. Det har mærket Carriwell specialiseret sig idenfor med en særlig udviklet gelebøjle. Gelebøjlen former sig efter brystet og er ikke ligeså generende som en klassisk metalbøjle.

Det vigtigste, når man skal købe amme bh’er, er at huske at købe ammeindlæg, der passer til. Når du skal købe ammeindlæg, kan du gå efter engangs- eller vaskebare ammeindlæg. Her kan du gå efter de vaskebare ammeindlæg, hvis du vil genbruge dem flere gange.

Der findes også mange forskellige lukninger af amme bh’erne. Du kan vælge den helt klassiske klikåbning, hvor amme bh’en åbnes med en klikåbning på stroppen. Derudover findes der også magnet lukning. Det er samme princip som før, bare med en magnet i stedet.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!