Menu

Black Friday er din mulighed for at forkæle dit kæledyr

Black Friday nærmer sig, og med sig bringer den nye tilbud, der kan gavne dig gevaldigt. Du bør ikke sidde over denne omgang; grib muligheden. Du har måske ikke brug for noget nyt til dig selv, men dit kæledyr vil altid sætte pris på nyt legetøj, en ny, behagelig soveplads eller en ny, lækker type foder.

Dit kæledyr fortjener det

Tænk på dit kæledyrs hverdag; måske sover din hund i en hundekurv, der er slidt ned eller har huller. Måske spiser din kat ikke sin mad. Deres liv afhænger af, hvad du er villig til at give dem. Derfor skal de selvfølgelig have det bedst mulige. Det bedst mulige er dog ikke altid billigt; så du bør benytte denne Black Friday til at give dine kæledyr, hvad de fortjener.

Smart komfort

En hundekurv er den perfekte mulighed for at give dit dyr noget, der er helt deres eget. En hundekurv kan også formindske din hunds lyst til at hoppe op i møblerne og mindsker dermed også mængden af hundehår på andre potentielle sovepladser. Lignende sovepladser kan også fås til katte, som selvfølgelig vil sætte pris på en blød pude. Benyt de gode tilbud på Black Friday, så dine dyr kan opleve sand komfort i jeres hjem.

Fysisk og mental stimulation

Du bør også huske, at dine kæledyr har brug for at stimuleres; har du hund eller en indendørskat, er du deres eneste kilde til at opleve nye ting. Her er legetøj jeres løsning. Der findes et bredt sortiment af legetøj til både hunde og katte, der motiverer dem til at tænke og bevæge sig. Du kan få legetøj, hvor du også skal deltage i aktiviteten, som kan hjælpe jer med at styrke jeres forhold, men hvis du har travlt, kan du købe legetøj, som dyrene kan lege med selv. Et kæledyr, der er stimuleret ordentligt, er et kæledyr, der er lykkeligt. Derfor bør du gribe chancen for at give dem legetøj, nu hvor legetøjet kommer på tilbud.

De praktiske ting

Der hører selvfølgelig også en masse praktikaliteter til at have et kæledyr. De skal have madskåle, vandskåle, foder, godbidder og halsbånd. Din hund skal have en hundesnor, hundeposer og hundeshampoo, og din kat skal have en kattebakke, en transport kasse og måske endda et kradsetræ. Det er nogle af de ting, der er nødvendige for dit kæledyrs grundlæggende trivsel, og du kan snart få dem til ekstra gode priser.

Her finder du, hvad du mangler

Du kan se hvilke tilbud og mærker, der er tilgængelige hos Canem på deres hjemmeside. Black Friday Canem bliver vildt, og du vil ikke gå glip af det.

Gå ikke glip af muligheden for at forkæle dine kæledyr. De fortjener det bedste af det bedste, og nu kan du give dem det. De er der altid for dig til at give dig et smil på læben; det er tid til at give dem noget igen. Du er hele deres verden, og kun du kan give deres liv mere indhold. Grib chancen, gør dine kæledyr en tjeneste, og køb dem det, de mangler.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!