Menu

Bæredygtig black friday

Black friday omtales som en købefest, men det behøver ikke at være en købefest, der er hård for både pengepung og klima. Her kan du læse mere om, hvordan du får en bæredygtig black friday.

Bæredygtig købefest?

Der er faktisk muligt at lave en bæredygtig købefest, det handler om at bruge sund fornuft. Vi kan ikke komme udenom, at man har brug for at købe noget nyt en gang i mellem, om det være sig en ny seng eller ny teknologi, men bheøver det egentlig at være helt nyt?

Der er meget der tyder på, at vi burde lægge om vores forbrugsvaner, så vi kan leve mere bæredygtig. Det gælder især for kategorier som teknologi, der man hele tiden udsættes for aggressiv markedsføring om at købe noget helt nyt. Det er dog ikke altid nødvendigt.

Køb brugt elektronik på black friday

Man kan sagtens købe en brugt iphone på black friday og få meget mere telefon for sine penge, end hvis man valgte at købe en helt ny telefon. Der kommer hele tiden nye telefoner på markedet, men det nyeste er ikke altid det bedste.

Mange af os har en tendens til at smide vores ‘gamle’ telefon ud, længe før den er ubrugelig. Der er også mange, der køber en helt ny telefon, i stedet for at reparere den de allerede har. Mange af os, er slet ikke klar over, hvor meget teknologi og produktion af ny teknologi (og den der bare bliver smidt ud), påvirker vores klima og vores miljø. Hvis man vidste det, så ville der være en meget højere tærskel for, at smide ting ud,

Det vil dog også sige, at der findes masser af næsten nye, næsten ubrugte, brugte telefoner, computere og tablets på markedet, som du kan købe til en god pris. På den måde får du meget mere for dine penge, og en bæredygtig black friday.

På jagt efter vilde Black Friday tilbud?

Vores oversigt over Black Friday er helt sikkert noget for DIG. Her får du en super simpel oversigt over alle de bedste danske butikker der holder Black Friday!

Gå til oversigten!